Oldalak

2016. szeptember 2., péntek

Pozsonyi piknik - ajánló

Forgatag, vidámság és sok ember; ez lehet és hiszem, hogy ez lesz az idei Pozsonyi piknik is, ami köztudottan Újlipótváros falunapja és mellékesen egy nagyon jó fesztivál a fővárosban.

Forgatag, mert minden van benne, ami szem-szájnak ingere, sőt ennél sokkal több. Van itt táplálék a testnek, a szellemnek és léleknek is. Sőt, bár erre szerintem már kár lapot húzni. 
Vidámság, mert minden korosztály megtalálja itt a magának való szórakozást és mivel úgy tűnik, az idén az égiek is úgy akarják naposan mosolygós nyári hangulatban kalandozhatunk egész nap.  
És van itt sok-sok ember általában – és miért is lenne másképp ez ebben az évben; van aki csak nézelődik van aki tudja, hogy mit akar; és van rá egy lyukas garasom, hogy meg is fogja találni, ha kitartóan keresi.

Ajánló jelleggel egy programot szeretnék kiragadni a hihetetlenül színvonalas sorból: egy kis előadást, ami „Testvér születik” címmel fut (a Noha standjánál - délután 5:15-től) és egy beszélgetés követi majd a témában, amit a szakértő Szombathy Zsuzsi vezet. Mint sok minden más ezen a rendezvényén friss személetű, és valahogy a megszokott hétköznapoknak egy egészen más olvasatát hozza elénk olyan szakértővel, akitől aztán - ha neadjIsten pont ezen a területen szorítana a cipőnk - még kérdezni is tudunk. 
Találkozzunk a pikniken! 

A programról bővebben itt!

A kiemelt beszélgetés házigazdájáról és az általa kínált programokról az Anya lét oldalon.


lejegyezte: ebarátnőm



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése