Oldalak

2016. február 24., szerda

Szoknya kerestetik!


Ruhákat vásárolgattunk a hétvégén, mondván …”megint nőtt a gyerek”. Külön igények fogalmazódtak meg. Ezek egyszerűnek tűntek, mégis nagyobb fába vágtuk a fejszénket, mint gondoltuk. Egy órányi válogatás után arra gondoltam, hogy feladok egy hirdetést, hátha előkerülnek azok a dolgok, amiket kerestünk.
Valahogy így:
Kedves tini-nőcis ruhadarabok, mélyen tisztelt publikum!

Fiatal, prepubertás korban lévő, lányként funkcionáló egyén keresi hozzá illő szoknyáját, harisnyáját. Olyat, ami nem kislányos, nem kivágott és nem is felnőttes. Olyan tinis-nőciset. Kérem, ne tegyék ezt ezzel a korosztállyal, hogy nem találok, csak nadrágokat az üzletekben. Bevallom, időnként jólesik a nadrág hideg téli estéken…… de tavaszodik.
Kérem. Egy szoknyát szeretnék harisnyával. Olyat, ami vidám, színes. Akár pöttyös vagy csíkos. Nem szeretnék!!!!!! rövid nadrágot, kivágott rövid nadrágot, hosszú nadrágot. Egyszerűen és nagyszerűen egy fiatalos, kamaszodó lányhoz illő szoknyát szeretnék. Nem szűket, nem hivalkodót. Olyan vállalhatót. Nem szeretnék fiús-lány lenni. Pár év múlva olyan nő akarok lenni, aki szoknyát hord. De most még erre úgy látom, egy pár évet kell várnom.

Mélyen tisztelt publikum! Engedjék meg, hogy gyerek maradhassak, és ne kelljen elvárásoknak, és az aktuális trendeknek megfelelnem. Én, én vagyok. Saját elképzelésekkel. Tini. Kamasz. Félig még gyerek. Hadd bújjak ehhez méltó szoknyába úgy, hogy jól érezzem magam. Olyan nagy kérés ez? Nem rossz a nadrág, mert kényelmes, de ebben a korban már érzem, hogy milyen irányba húz a szívem. Szoknyát akarok!

Kérem, aki tud abban segíteni, hogyan maradhatok ebben a korban is még félig gyerek - és hogy ne kelljen megfeleltetni engem a trendeknek - , és hogy hol találhatok ehhez megfelelő ruhadarabokat, akkor jelentkezzen az alábbi jeligére: „szoknyátakarok”.

Köszönöm!

Egy tini lány

Hát kérem szépen valahogy így szólna a hirdetés. Egy biztos. Nem adjuk fel a keresést! J



Lejegyezte: creaholic


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése