Oldalak

2015. január 5., hétfő

Téli kérdezz - felelek Tinaflintásan

Zúzmarás faágak - a világ tele van színekkel. Válassz egy színt, amely a legjobban illik az téli hangulathoz!
Mint minden évszakban a föld színeit részesítem előnyben, ez a téli időszakban a szürke fekete kombinációval egészül ki.

Egy meleg pulóver - Végre elég hideg az idő ahhoz, hogy kényelmes, meleg ruhákat vegyél fel. Melyik az a zene, ami megmelengeti a szíved és miért?
Ha a nemzetközi porondról kéne választanom Barbra Streisand, Celine Dion. A magyar előadók közül Szekeres Adriennt, Wolf Katit, Zoránt szeretem. Nemrég a csodás „padtársam” miatt Ákos zenéit teljes repertoárjában megismerhettem, és igen tetszik. Ehhez a zenéhez egyik kedvenc filmem is kapcsolódik. Tessék..


Téli vihar - szakad a hó. Válaszd ki azt a könyvet, vagy műfajt, amit egy hideg, havas napon, takaróba burkolódzva, a fűtött lakásban szívesen olvasnál!
Talán mindenki azt a könyvet választja ami a legjobban hiányzik élete mindennapjaiból. Én a szórakoztató irodalomhoz, azon belül a romantikus könyvekhez, vagy mint új műfaj, a romantikus bűnügyi könyvekhez vonzódom. Julie Garwood, Nora Roberts, Karen Rose nagy kedvenceim.

Hideg, csípős szél. Melyik a legszimpatikusabb karakter az éppen olvasott könyvben, akivel helyet cserélnél?
A felsorolt írónők bármelyik talpraesett, bátor, a saját koruk női elvárásaival szemben viselkedő hősnőivel, ha másért nem az őket meghódítani akaró „lovagokért”.

Meleg, fűszeres almabor. Felmelegíti és megvidámítja a lelket is. Melyik az a könyv, amely megnevettet, vagy legalább mosolyt csal az arcodra?
Legutóbb, és azóta többször fellapozott mosolyt csaló könyvem: Katee Robert: Rossz ágy Jó pasi… a nő aki rászánja magát élete nagy döntésére, hogy megszerzi álmai férfiját, de nem tudhatja hogy az ágy amibe csábos fehérneműjébe bebújik, nem álmai hercegét rejti… vagy mégis??

Kabát, sál, kesztyű - Hidegre fordult az idő, és ideje rétegesen öltözködni. Melyik a kedvenc elfoglaltságod ilyen időjárás esetén?
Finom gyümölcstea kortyolgatása, könyv vagy film: (Ilyen az élet, Ha eljön Joe Black, Bakancslista, Lesz ez még így se…) mellett, meleg, puha pokrócba takarózva. Vagy lányaim, főleg a kisebbik csacsogásának hallgatása. Hozzászólni? - jobb ha nem teszem…

Pumpkin Spice. Melyik a kedvenc téli ételed/italod?,
Forró  húsleves csigatésztával, sült gesztenye, forró tea.

Új év, újabb fogadalmak, kívánságok 2015. Te mit fogadnál meg (amit nem tartasz be), és mit kívánnál magadnak? (Világbékén kívül)
Annyi olyan fogadalmam van, amit eddig sem tudtam betartani, így aztán azokat cipelem magammal évről, évre persze ezek női dolgok, fogyás, sport, tanulás. Kívánság?... Legyen a szokásos elcsépelt, de komolyan gondolt család, gyerekek, egészség… és ami csak az enyém?... Szeretet, egészség, utazás…

Jóleső, meleg tűz. Oszd meg a kérdéseket a szerkesztő társakkal. Kit jelölsz meg? 
Kedves ebarátnőm, a Barátnőm, várom válaszaid. Kellemes időtöltést…


a válaszokat adta: Tinatflinta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése