Oldalak

2014. december 29., hétfő

Téli kérdezz - felelek Sziluettesen



Kopár, zúzmarás faágak - a világ tele van színekkel. Válassz egy színt, amely a legjobban illik a téli hangulathoz!
A sötétkéket választom. Jól variálható fehérrel, pirossal, feketével. Elegáns, hideg szín, amit mostanában fekete helyett hordok, és előszeretettel választom kabát, csizma vásárlásánál is.

Egy meleg pulóver - Végre elég hideg az idő ahhoz, hogy kényelmes, meleg ruhákat vegyél fel. Melyik az a zene, ami megmelengeti a szíved és miért?
Ákos mindegyik albumán találok legalább egy olyan zenét, ami megmelengeti a szívem. Nehéz lenne egyetlen egyet kiemelni, mindegyik meg nem férne el az oldalon.


Téli vihar - szakad a hó.
Válaszd ki azt a könyvet, vagy műfajt, amit egy hideg, havas napon, takaróba burkolódzva, a fűtött lakásban szívesen olvasnál!
Angol humor és ki is lehetne más, mint P. G. Woodhouse, akinek vicces regényeit takaróba burkolódzva a kandalló mellett szívesen olvasom.

Hideg, csípős szél. Melyik a legszimpatikusabb karakter az éppen olvasott könyvben, akivel helyet cserélnél?
Helyet nem cserélnék senkivel :-), most Kosztolányi Esti Kornél kalandjait olvasom, ebből a legszimpatikusabb karakter Esti Kornél maga :-) Gondolatai, következtetései, felismerései - gondolatokat, következtetéseket és felismeréseket szülnek bennem.

Meleg, fűszeres almabor. Felmelegíti és megvidámítja a lelket is. Melyik az a könyv, amely megnevettet, vagy legalább mosolyt csal az arcodra?
Nekem A.A. Milne Micimackója az, amit ilyen időben szívesen előveszek, és újra elolvasok. Mindig megvidámít, megnevettet.

Kabát, sál, kesztyű - Hidegre fordult az idő, és ideje rétegesen öltözködni. Melyik a kedvenc elfoglaltságod ilyen időjárás esetén?
Forralt borozás mellett rizikó parti (vagy póker) a barátokkal:-)

Pumpkin Spice. Melyik a kedvenc téli ételed/italod?
Sütőtök krémleves, cukor nélkül, tejszínnel és pirított tökmaggal, valamint sok petrezselyem zölddel és egy csöpp almaecettel.

Jóleső, meleg tűz. Oszd meg a kérdéseket a szerkesztő társakkal. Kit jelölsz meg?
Szemfényt szeretném megjelölni, kérlek, válaszolj a fenti kérdésekre, és ha van kedved hozzá, egészítsd ki egy saját kérdéssel a listát. Kellemes, tartalmas, melegséggel teli télidőt kívánok mindenkinek.

 
 
játékunkat elindította és az első válaszokat adta: sziluett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése